Stichting Jan Veldema

Hulp aan Suriname

Recente projecten / Archief

Vanaf 1994 heeft onze stichting heel veel projecten mogen realiseren en nog......
Aan allen, die op wat voor manier dan ook hieraan hebben bijgedragen, willen wij 'Hartelijk dank', zeggen.

Schenking couveuse Diaconessenhuis te Paramaribo.
Dankbetuiging mw. Lily Olmtak, (gynaecoloog):
'Geweldig dankbaar zijn we met deze prachtige en zeer welkome schenking.'

Vader en zoon Buth brengen hun vakkennis naar Suriname
Familie Buth
De lach is nauwelijks van de gezichten van Raymond (64) en Daniël Buth (29) af te krijgen.
Vader en zoon uit Hoogland gaan in februari samen naar Suriname, het land van hun roots,
om hun gedeelde passie voor fysiotherapie in te zetten voor plaatselijke vakgenoten.
THIJS TOMASSEN
Met een schat aan kennis en ervaring vertrekken Raymond en Daniël naar Paramaribo.
Raymond met ruim dertig jaar in de fysiotherapie op de teller, Daniël net afgestudeerd in
hetzelfde vakgebied volgens de wetenschappelijke benadering van nu.
Ze gaan meelopen in het Diakonessenhuis (ziekenhuis) en geven op andere locaties cursussen
aan fysiotherapeuten en sportverzorgers om hun kennis te verbreden en up-to-date te houden.
Voor die cursussen sponsort FysioTape de materialen.

Eerste en tweede generatie Veldema werkt voor de stichting Jan Veldema.
Vervoer pc's naar de haven.